Site-ul www.AmintiriMagice.ro este proprietatea Extensive SRL

Prin utilizarea site-ului și prin cumpărarea de produse, se acceptă automat anumite termene și condiții de utilizare. De aceea, recomandăm citirea tuturor condițiilor impuse de către compania noastră.

Produse și prețuri

Deși imaginile produselor prezente pe site sunt în mare măsură conforme cu realitatea, ține cont de faptul că culorile pot să difere. Motivele pot fi legate de procesul de execuție, cât și a setărilor pe care ecranul dispozitivului utilizat de client le are.

Dacă un produs nu se va afla pe stoc, clienții vor fi întotdeauna înștiințați. Orice imagine, ofert sau preț al produselor poate fi modificat fără o notificare în prealabil.

Produsele pe care noi le comercializăm sunt însoțite de factură fiscală în format fizic sau în format electronic, prin e-mail.

Politica de confidențialitate

Site-ul AmintiriMagice.ro are o politică strictă de respectare a politicii de confidențialitate în ceea ce privește datele personale ale clienților. Compania noastră respectă drepturile Legii nr. 677/2001, a Legii nr. 365/2002.

Scopurile colectării datelor

Scopul pentru care colectăm datele clienților sunt:

 • Cercetări de piață
 • Promovare produse
 • Marketing
 • Prelucrare și livrare comenzi
 • Informări legate despre comenzi
 • Informări legate despre contul de utilizator

Plata produselor

Plata produselor comandate se poate face folosind una dintre metodele de mai jos:

1. Plata online cu cardul bancar

Pentru a plăti cu cardul bancar un produs comandat, clienții trebuie să completeze un formular special, ce va apărea în momentul finalizării comenzii. Plățile sunt în siguranță, ele fiind efectuate folosind un sistem numit 3D Secure, cel regăsit și la bancomat, POS-uri ș.a.

2. Plata ramburs

Prin această metodă de plată, banii pentru produsele achiziționate vor fi plătiți cash (numerar), în lei, către curier. Plata se face pe baza facturii emise de către compania noastră, în conformitate cu legile în vigoare.

Utilizarea site-ului

Prin accesarea, vizitarea, folosirea, cumpărarea de produse de pe site-ul nostru, se acceptă automat termenii și condițiile impuse. De asemenea, aceleași condiții se aplică și în momentul în care utilizatorii își creează un cont.

Copyright

Tot conținutul prezent pe acest site este proprietatea Extensive Advertising SRL și nu poate fi replicat sau folosit fără acordul companiei.

Litigii

Eventualele litigii care pot apărea între Furnizor și Clienți se vor rezolva pe cale amiabilă. În cazul în care nu se poate acest lucru, acestea se vor rezolva conform legii, apelând la organele competente.

Retur și Comenzi

Comanda produselor

 • Orice client poate efectua comenzi pe site-ul nostru, urmând ca plata să fie efectuată prin una dintre metodele amintite.
 • După finalizarea comenzii, clientul este responabil ca datele pe care le furnizează sunt corecte;
 • După finalizarea comenzii, clientul își dă automat acordul de a fi contactat de către compania noastră, în scopul finalizării procesului de vânzare-cumpărare;
 • Vânzătorul poate anula o comandă în urma unei notificări adresate cumpărătorului;
 • În situația în care clientul solicită retragerea din contract (în termeni legali), este obligat să returneze produsul în starea în care i-a fost livrat, împreună cu eventuale cadouri. Dacă comanda este deja achitată, vânzătorul va restitui suma în termen de 14 zile. Restituirea se face: prin card bancar sau prin virament bancar;
 • Vânzătorul are dreptul de a amâna rambursarea banilor până în momentul în care bunurile vândute vor ajunge înapoi în proprietatea acestora;

Returul produselor

Produsele și bunurile confecționate după specificațiile prezentate de către client (personalizate) nu pot fi returnate, conform legii!

În cazul în care un produs ajunge la client deteriorat, produsul nu corespunde comenzii și alte situații similare, acesta va fi înlocuit cu unul nou.

Scopul utilizării datelor personale

Pentru mai multe informații legate de datele personale prelucrate de către compania noastră sau de către terțe părți, te rugăm să citești Politica de Confidențialitate!

Despre Newsletter

Clienții noștri se pot abona voluntar la newsletter. Dezabonarea se face de asemenea voluntar sau la cererea scrisă a acestora. Vom oferi doar newslettere informative despre promoțiile, produsele și bunurile pe care noi le comercializăm.

Remarketing

Este posibil ca periodic compania noastră să realizeze campanii de Remarketing. Acestea se realizează prin anumite tag-uri și fișiere de tip cookie, primite de la Google Ads. Etichetele de remarketing colectează fișiere de tip cookie ce ajută la afișarea de anunțuri publicitare în rețeaua Google.